Despre noi


Produse in mod traditional, delicatesele Mira Delicio iti aduc bucuria unui gust desavarsit, gustul fructelor culese manual din livezile noastre românesti, gustul copilariei si bucuria meselor in familie. La fiecare mica productie, ne punem in lucru toata priceperea si iscusinta pentru ca tu sa mananci sanatos si delicios, sa ai pe masa ta produsele dulci de care sa fii sigur ca sunt sunt sanatoase si ca sunt bune pentru tine si familia ta.

Povestea noastra incepe in Banat, intr-o frumoasa zona de dealuri si paduri unde livezile noastre de pomi fructiferi cresc in razele soarelui montan. Din fructele noastre si ale altor pomicultori zonali producem un sortiment bogat de gemuri naturale Mira Delicio.

Gemurile traditionale cu zahar, gemurile cu zahar redus sau fara zahar, gemurile exotice cum sunt cele de lamai, portocale, smochine, rubarbar, compoturile si siropurile de fructe, fructele confiate si lichiorurile de fructe, toate pot fi ale tale.


Compania noastră Miradel Valley SRL a investit in constructia si utilarea unei mici fabrici familiale de conserve de fructe si legume in Tormac, judetul Timis, si a inceput sa produca gemuri si dulceturi in anul 2020. De atunci 15 sortimente de gemuri, marca inregistrata Mira Delicio, au ajuns pe mesele românilor si au bucurat sute de oameni.


Din anul 2022 produsele noastre se pot cumpara de oriunde in Europa, coletele sunt transportate cu grija, pana la adresa, de catre colaboratorul nostru DHL.


Produsele Mira Delicio sunt lucrate manual, cu multa grija. Fructele sunt culese si transportate la mica fabrica familiala din Banat unde intra in procesare in maxim 24 de ore. Pentru producerea gemului fructele proaspete sunt alese, separate, spalate, curatite de coji, codite, samburi si cotoare, maruntite manual apoi fierte in oale de inox sau de cupru impreuna cu zaharul sau in sirop de zahar, conform retetelor originale Mira Delicio.


In bucataria Mira Delicio se lucreaza in sarje mici de aproximativ 100 borcane/sarja si pastram modul traditional de conservare a fructelor. Gemurile naturale Mira Delicio au un continut bogat de fructe de pana la 80 % si sunt produse din fructe proaspete ce provin majoritatea din livezile românesti.
Bucura-te de Mira Delicio si de gustul fructelor românesti.