Despre noi


Produse în mod tradiţional, delicatesele Mira Delicio iţi aduc bucuria unui gust desăvârşit, gustul fructelor culese manual din livezile noastre româneşti, gustul copilariei şi bucuria meselor în familie. La fiecare mică producţie, ne punem în lucru toată priceperea şi iscusinţa ca tu să mănânci sănătos şi delicios, să ai pe masa ta produsele dulci de care sa fii sigur că sunt sunt sănătoase si că sunt bune pentru tine şi familia ta. 

Povestea noastră începe în Banat, într-o frumoasă zonă de dealuri şi păduri unde livezile noastre de pomi fructiferi cresc în razele soarelui montan. Din fructele noastre şi ale altor pomicultori zonali producem un sortiment bogat de gemuri naturale Mira Delicio.

Gemurile tradiţionale cu zahăr, gemurile cu zahăr redus sau fără zahăr, gemurile exotice cum sunt cele de lămâi, portocale, smochine, rubarbăr, compoturile şi siropurile de fructe, fructele confiate si lichiorurile de fructe, toate pot fi ale tale.

Compania noastră Miradel Valley SRL a investit în construcția și utilarea unei mici fabrici familiale de conserve de fructe și legume în Tormac, județul Timiș și a început să producă gemuri și dulcețuri în anul 2020. De atunci 15 sortimente de gemuri, marca inregistrată Mira Delicio, au ajuns pe mesele românilor și au bucurat sute de oameni.

Produsele Mira Delicio sunt lucrate manual, cu multa grijă. Fructele sunt culese şi transportate la mica fabrică familială din Banat unde intră în procesare în maxim 24 de ore. Pentru producerea gemului fructele proaspete sunt alese, separate, spălate, curaţite de coji, codiţe, sâmburi şi cotoare, marunţite manual apoi fierte în oale de inox sau de cupru împreună cu zahărul sau în sirop de zahăr, conform reţetelor originale.

Bucură-te de Mira Delicio şi de gustul fructelor româneşti.